Maandelijks archief: juli 2014

Juli 15 2014

Vandaag dinsdag dus weer enzym voor Bing. Maar vandaag krijgt hij ook zijn gehoorapparaat…spannend…
Eerst word het infuus bij hem ingebracht en dan kunnen we naar de afdeling voor zijn gehoorapparaat. Hij krijgt ze aan beide kanten. Helaas de arts vertelt dat er 1 niet goed werkt dus die moet terug. De andere gaat erin en… Bing zet grote ogen op haha… hij hoort voor het eerst onze stemmen…We moeten eerst zachtjes praten anders schrikt hij misschien. Geweldig vindt hij het en wij ook. Zo raar als wij hem roepen kijkt hij. Het schreeuwen wat hij veel doet (sorry buren) is nu ook minder.
Helaas was dit van korte duur, het apparaat was vrijdag al kapot. Nu wachten tot het gemaakt is…

Juli 10 2014

8.30 Naar Sophia Revalitatie voor fysio. Wat een verschil met de andere fysio waar Bing eerst naar toe ging. Ze hebben hier van alles. Speciale fietsen en klimtoestellen. Het is voor Bing 1 grote speeltuin. Hij ondergaat het allemaal met groot plezier. De fysio duurt een half uur en dat is snel voorbij. Hierna moeten we ons melden bij Kentalis in Zoetermeer. Dat is een school voor kinderen die slechthorend zijn en met een beperking. We kregen een rondleiding en er werd een hoop verteld over de werkwijze van de school. Kleine klasjes met veel persoonlijke aandacht. Het was best wel confronterend toen we de andere leerlingen zagen. Het liefst willen we dat Bing toch nog naar een gewone school kan gaan. Maar doordat hij niet goed kan horen, gaat dat, denken wij, niet lukken. En tenslotte gaat het wat voor Bing het beste is en waar hij zich lekker voelt.

Juli 9 2014

En daar gaan we weer 07.15 op weg naar het ziekenhuis voor enzym therapie.
Bing doet het weer onwijs goed, hij geeft geen kik als het infuus wordt ingebracht. Wat is het toch een kanjer!

Juli 8 2014

Vandaag terug gekomen van vakantie. Wat hebben we het heerlijk gehad met z’n drieeen.

Samen naar de zonsondergang kijken

Samen naar de zonsondergang kijken

Geen ziekenhuis, geen onderzoeken, geen telefoontjes, geen afspraken, alleen maar genieten en dat hebben we ook met volle teuge gedaan. Bing is zo happy en doet het zo goed in Spanje, totaal geen last van verkoudheid en daardoor slaapt hij een stuk rustiger. Wel was het spannend, want hij kreeg 2 weken geen enzym therapie maar ook dat is goed gegaan. Helaas is hij wel verliefd worden op een meisje Bobbie en die naam spreekt hij nu de hele tijd uit. Ze konden niet van elkaar afblijven. Zo lief.
Valt wel zwaar om dan weer terug te gaan naar Nederland, omdat je weet dat alles dan weer begint en dat is al de volgende dag. We hebben wel afgesproken dat we niet een jaar gaan wachten om pas dan met vakantie te gaan. Het doet ons zo goed en dat is erg belangrijk. Dan kunnen we er weer even tegenaan.