Maandelijks archief: augustus 2014

Augustus 21 2014

We zijn vandaag gebeld door een vrouw van Zorg Front, zij komt via het ziekenhuis en zij gaat er voor zorgen dat Bing zijn Enzymbehandeling elke week thuis kan krijgen. Eindelijk komt de tijd in zicht dat wij niet meer elke week naar het ziekenhuis moeten. Zo super fijn voor Bing en natuurlijk ook voor ons.
Voor de rest gaat het eigenlijk wel goed met ons. Bing doet het super. Hij is vrolijk, wel merken wij dat hij zo graag dingen wil vertellen maar dat hij het niet kan, dus noemt hij alles maar op wat hij kan zoals; Auto, oma, Bobbie en eten en dat zijn toch zijn favorieten. Hoe kan het ook, hij is gek op zijn auto, oma, vriendin Bobbie en Bing wil de hele dag eten.
Wij zijn erg druk met het regelen van alles omtrent Bing (school, hulpmiddelen zoals fiets, buggy etc). Elke dag sta ik nog steeds stil bij zijn ziekte. Wel merk ik dat ik vaak doorga op de automatische piloot en daar moet ik wel voor oppassen, straks loop ik mezelf voorbij. En soms dan heb ik een baaldag (zacht uitgedrukt). Ik vraag me af, zou er ooit een dag komen dat ik zijn ziekte echt zal/kan accepteren? Maar voel dat ik ook trots ben op ons als gezin. wijdrietjes
Het is nog geen jaar geleden dat wij het hebben gehoord en kijk eens waar we staan. Denk dat er een grote last van ons afvalt als we niet meer elke week naar het ziekenhuis moeten en alleen nog elke 3 maanden. We houden jullie natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen van Bing.

Dikke knuffels van Bing, Gina en Corine

Augustus 20 2014

Vandaag enzymbehandeling en een EMG onderzoek voor zijn handen.
Bij een EMG (ElektroMyoGram) onderzoek wordt er dan gekeken of de zenuwen naar zijn vingers nog goed functioneren. Dit doen ze door middel van elektrische stroompjes die aan zijn vingers worden vastgemaakt. Hij ondergaat het allemaal weer zo goed. Blijft weer zo rustig.

EMG onderzoek

EMG onderzoek