Maandelijks archief: maart 2015

2 februari 2015

Pfff 8 uur op weg naar Zoetermeer want om 8.45 begint de “les”. Wat een verschil met de creche, alles is groot. Bing staat dicht tegen mij aan, gelukkig zien we snel zijn nieuwe juf en loop ik natuurlijk mee naar zijn klas. Er zijn nog 5 andere kindjes. Ook heb ik Bing zijn potje meegenomen, maar ik verwacht er niet veel van op zon’n eerste dag.

Ik blijf nog 10 minuten en houd het afscheid kort. Ik kijk nog even om en Bing kijkt mij met grote ogen aan en zwaait voorzichtig. Gelukkig hij huilt niet. Om 12.30 kan hem weer ophalen, vrolijk rent hij op mij af. De juf vertelde dat het super ging en hij alles op het potje had gedaan. De juf vertelde alsof het net was of hij er al een hele tijd was. Mooiere woorden kon ik niet horen.

Bing met juf Dorothe

Bing met juf Dorothe

Die nacht hebben we allemaal lekker geslapen.

30 januari 2015

Laatste dag crèche voor Bing want maandag 2 februari begint hij op zijn nieuwe school, Kentalis in Zoetermeer.

Maar vandaag het afscheid op de crèche, gelukkig beseft Bing het niet dus is het voor hem een leuke dag met liedjes zingen en kadootjes en lekkernijen. Vandaag krijgt hij extra aandacht van zijn leidsters, Marlous en Charlotte.Wat zal ik ze missen die meiden.

Loes en Lotte met Bing

Loes en Lotte met Bing

We hebben in die 4 jaar heel wat gedeeld met elkaar, Bing zijn operatie aan zijn hoofd en het vreselijke nieuws van zijn MPS. Gelukkig hebben we ook veel gelachen. Wat zijn we ze dankbaar voor alle goede zorgen. Zo raar als we die dag naar huis gaan en Bing niet begrijpt dat dit zijn laatste dag op de crèche is.
lottebingcorloes2