Februari 5 2014

De enzym behandeling is goed gegaan. Bing kreeg geen bijwerkingen, en geen allergischereactie.
Vanaf nu moet Bing elke dinsdag naar het ziekenhuis voor deze behandeling. In totaal krijgt hij 26 wekenlang deze behandeling in het ziekenhuis. Daarna moeten er weer allerlei testen gedaan worden om te kijken of de behandeling gecontinueert gaat worden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit het geval is aangezien Bing nu nog steeds zich op zijn eigenwijzen ontwikkeld.
Na deze 26 weken mogen we de behandeling thuis gaan doen. We kunnen er voor kiezen om dit zelf aan te sluiten of dat er een verpleegster komt om dit te doen. Gina heeft er voor gekozen om het zelf te gaan doen en ze zal hiervoor een “cursus” krijgen. Het is ook wel fijn om dit zelf te kunnen omdat we het dan ook op vakantie kunnen geven.