Juli 8 2014

Vandaag terug gekomen van vakantie. Wat hebben we het heerlijk gehad met z’n drieeen.

Samen naar de zonsondergang kijken

Samen naar de zonsondergang kijken

Geen ziekenhuis, geen onderzoeken, geen telefoontjes, geen afspraken, alleen maar genieten en dat hebben we ook met volle teuge gedaan. Bing is zo happy en doet het zo goed in Spanje, totaal geen last van verkoudheid en daardoor slaapt hij een stuk rustiger. Wel was het spannend, want hij kreeg 2 weken geen enzym therapie maar ook dat is goed gegaan. Helaas is hij wel verliefd worden op een meisje Bobbie en die naam spreekt hij nu de hele tijd uit. Ze konden niet van elkaar afblijven. Zo lief.
Valt wel zwaar om dan weer terug te gaan naar Nederland, omdat je weet dat alles dan weer begint en dat is al de volgende dag. We hebben wel afgesproken dat we niet een jaar gaan wachten om pas dan met vakantie te gaan. Het doet ons zo goed en dat is erg belangrijk. Dan kunnen we er weer even tegenaan.