Juli 10 2014

8.30 Naar Sophia Revalitatie voor fysio. Wat een verschil met de andere fysio waar Bing eerst naar toe ging. Ze hebben hier van alles. Speciale fietsen en klimtoestellen. Het is voor Bing 1 grote speeltuin. Hij ondergaat het allemaal met groot plezier. De fysio duurt een half uur en dat is snel voorbij. Hierna moeten we ons melden bij Kentalis in Zoetermeer. Dat is een school voor kinderen die slechthorend zijn en met een beperking. We kregen een rondleiding en er werd een hoop verteld over de werkwijze van de school. Kleine klasjes met veel persoonlijke aandacht. Het was best wel confronterend toen we de andere leerlingen zagen. Het liefst willen we dat Bing toch nog naar een gewone school kan gaan. Maar doordat hij niet goed kan horen, gaat dat, denken wij, niet lukken. En tenslotte gaat het wat voor Bing het beste is en waar hij zich lekker voelt.