September 25 2014

Eindelijk is de dag aangebroken om de behandeling thuis te doen.
Maar eerst gaan we om half 9 naar de fysio. Dit keer moet Bing klimmen in de rekken, dat gaat niet zo heel lekker want Bing doet liever andere dingen, zoals van de bank afspringen en rennen. Op het einde mag hij altijd fietsen door het gebouw, dat vindt hij toch prachtig.

Bing bij de Fysio

Bing bij de Fysio

Lekker fietsen

Evenwicht bewaren...

Evenwicht bewaren…

Dan snel naar huis want om 11.00 uur komt Anne (van zorgfront) en Hanneke van het ziekenhuis.
Hanneke kijkt de eerste keer mee of alles wel goed gaat. Alles verloopt soepel. Bing ondergaat het allemaal weer super en vindt het niet raar dat hij nu thuis wordt aangeprikt. De behandeling duurt nu ook weer 4,5 uur, maar Bing kan nu heerlijk met zijn auto’s spelen.