December 3 2014

Vanmorgen 8 uur in de auto op weg naar het ziekenhuis. Vandaag krijgt Bing een MRI scan voor zijn hoofd. Dit is alweer een jaar geleden dat het is gebeurd, om te kijken hoe de aantasting van de hersens niet is gegroeid. Helaas heeft de enzymbehandeling geen invloed op zijn hersens. In de medische wereld zijn ze daar wel mee bezig, het kan alleen nooit snel genoeg gaan!

Om 10 uur werd Bing opgehaald voor de narcose en de MRI. Dit maal was de narcose toedienen echt heel makkelijk, omdat dit via de porto a cat ging. Een uur later mag een van ons Bing ophalen van de uitslaapkamer. Onze lieve schat is al wakker en zit bij de verpleegster op schoot. Hij is helemaal over zijn toeren. Gauw bij mama op schoot.

Dinsdag 9 december de uitslag.

Alsof er niks is gebeurd

Alsof er niks is gebeurd

12:15 mogen we weg. “Rennen, rennen Bing” dat deden we alle drie, lekker naar huis.