10 december 2014

Eindelijk ging mijn mobiel en was het de arts van Sophia Rotterdam. Mijn hart bonkte en ze vertelde dat alles er goed uit zag, geen vocht geen rare dingen. YEAHHHHHH.Zo blij met dit nieuws. Ze wenste ons fijne feestdagen toe en geniet van elkaar. Dat gaan we zeker doen.

We hebben alleen 15 december nog een afspraak staan voor aanmeten van speciale schoenen en dan lekker niets meer. Alleen natuurlijk de enzymbehandeling dat gaat bijna altijd gewoon door.
Voor een school voor Bing zijn we nog steeds aan het zoeken. Helaas, hij heeft wel een pysgologische test gedaan, ging helaas niet zo heel goed, Bing was erg snel afgeleid. De schat moest dingen doen die hij nog nooit had gedaan of gezien, ja en daar had hij geen zin in. Ach we zoeken eigenlijk een school waar Bing het naar zijn zin heeft en lekker met zijn klasgenootjes kan spelen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, blijkt nu wel. We laten nu even alles voor wat het is en in het nieuwe jaar gaan we weer verder zoeken, praten, bellen en mailen. Nu gaan we lekker genieten en leuke dingen doen met elkaar. We wensen jullie een fijne kerst en een gelukkig en gezond 2015.
Bing!