30 januari 2015

Laatste dag crèche voor Bing want maandag 2 februari begint hij op zijn nieuwe school, Kentalis in Zoetermeer.

Maar vandaag het afscheid op de crèche, gelukkig beseft Bing het niet dus is het voor hem een leuke dag met liedjes zingen en kadootjes en lekkernijen. Vandaag krijgt hij extra aandacht van zijn leidsters, Marlous en Charlotte.Wat zal ik ze missen die meiden.

Loes en Lotte met Bing

Loes en Lotte met Bing

We hebben in die 4 jaar heel wat gedeeld met elkaar, Bing zijn operatie aan zijn hoofd en het vreselijke nieuws van zijn MPS. Gelukkig hebben we ook veel gelachen. Wat zijn we ze dankbaar voor alle goede zorgen. Zo raar als we die dag naar huis gaan en Bing niet begrijpt dat dit zijn laatste dag op de crèche is.
lottebingcorloes2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *