2 februari 2015

Pfff 8 uur op weg naar Zoetermeer want om 8.45 begint de “les”. Wat een verschil met de creche, alles is groot. Bing staat dicht tegen mij aan, gelukkig zien we snel zijn nieuwe juf en loop ik natuurlijk mee naar zijn klas. Er zijn nog 5 andere kindjes. Ook heb ik Bing zijn potje meegenomen, maar ik verwacht er niet veel van op zon’n eerste dag.

Ik blijf nog 10 minuten en houd het afscheid kort. Ik kijk nog even om en Bing kijkt mij met grote ogen aan en zwaait voorzichtig. Gelukkig hij huilt niet. Om 12.30 kan hem weer ophalen, vrolijk rent hij op mij af. De juf vertelde dat het super ging en hij alles op het potje had gedaan. De juf vertelde alsof het net was of hij er al een hele tijd was. Mooiere woorden kon ik niet horen.

Bing met juf Dorothe

Bing met juf Dorothe

Die nacht hebben we allemaal lekker geslapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *