31 december 2015

Kerst is inmiddels voorbij en we luidde bijna 2016 in.
Bing heeft kerstvakantie en mist school, benoemd elke dag zijn klasgenootjes en zijn juffen.
Op 17 december is hij nog onder narcose gegaan voor een kleine ingreep, liesbreuk, niets met de ziekte te maken. Gewoon weer pech dat mannetje. Hij onderging het weer allemaal heel rustig (gelukkig). Zelf heb ik ook een onderzoek gehad in het ziekenhuis en kreeg een paar vervelende prikjes in mijn schouder. Terwijl ik daar lag moest ik alleen maar aan Bing denken. Mij werd alles verteld en uitgelegd maar dat kan je bij Bing niet doen. Hij begrijpt het niet. Wat is hij toch sterk en vrolijk. 8 januari moet hij weer naar het ziekenhuis voor een MRI ook onder narcose. Dit is om te kijken hoe de stapeling in zijn hoofd gaat in vergelijking met vorig jaar. Eigenlijk willen we dat niet weten want we kunnen er niets mee. We worden er alleen maar verdrietig van en machteloos.
En dan ligt er ineens weer een brief van het ziekenhuis in de bus dat Bing 6 januari voor een ander onderzoek naar het ziekenhuis moet komen. Tja en dan trek je als ouder even aan de bel. Stop! dit gaat niet gebeuren, 8 januari is hij er ook al, dus dit onderzoek kan wel even wachten.
Gelukkig is daar meestal begrip voor.

Maar meestal doe we leuke dingen met Bing vooral in de vakanties. Deze vakantie mocht hij een nachtje bij Jade en Lisa slapen (2 vriendinnetjes). Wat een feest!
Hij kwam moe maar voldaan thuis.

Met Lisa aan het schoonmaken

Het zijn drukke dagen voor Bing, en dat merken we ook, hij slaapt onrustig en licht lang wakker.
Nog 1 dag en dan is alles weer rustig, en maandag weer naar school. Vandaag nog even met Mama Corine uitwaaien en vooral lekker achter haar aan rennen.

Wij wensen iedereen een mooi en gelukkig nieuwjaar en namens Bing “bloot” (proost)

"Bloot"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *